Over mij

Dit ben ik

Je wilt dus meer over mij te weten komen? Leuk!

Als iets mij karakteriseert dan is het mijn passie. Alles wat ik doe, doe ik vol passie zonder de wensen van de gebruiker of klant uit het oog te verliezen. Ik ben een user centered designer, wat betekent dat de gebruiker voor mij altijd het startpunt is, in ieder ontwerp. Iets kan nog zo mooi vormgegeven zijn, maar als mensen niet weten hoe ze het (product, service of dienst) moeten gebruiken is het in mijn ogen een slecht ontwerp. Voor mij is gebruiksvriendelijkheid de sleutel van ieder ontwerp.

Ik ben een enthousiaste, gepassioneerde, onderzoekende, experimentele en nieuwsgierige ontwerper.

Met mijn ontwerpen probeer ik iets neer te zetten dat betekenisvol is, ook als het maar 5 minuten duurt. Een ontwerp is pas geslaagd als het voldoet aan de wensen van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en interactie is voor mij zeer belangrijk. Mijn echte passie ligt in het uitvoeren van gebruikerstesten. Ik denk namelijk dat je als ontwerper in dit onderdeel van het proces het meeste leert en de grootste inzichten krijgt. In het bijzonder probeer ik de verbinding te maken tussen design / technologie en de gezondheidszorg. Mensen helpen is wat ik het allerliefste doe. Hoe geweldig zou het zijn als we het leven van mensen kunnen verbeteren, versterken of verrijken door middel van een nieuw product?

Persoonlijk

Ik ben het gelukkigst als ik ergens mee bezig ben en het liefst wil ik alles dat ik zie ook zelf kunnen. Mijn blog Monsieur Mango is één van mijn creatieve uitlaatkleppen. Ik houd van schrijven, fotograferen, redactiewerk, vormgeving en dat alles kan ik in mijn blog combineren. Verder word ik erg blij van breien, haken en heb ik sinds kort ook een naaimachine. Dit werkt voor mij erg ontspannend (het is net mediteren!) en je hebt meteen zichtbaar resultaat. Ik ben gek op lezen (thrillerfanaat), op vogels en in het bijzonder op mijn papegaai Mango.

Papegaai MangoPapegaai Mango